Biimaa minut ylös skotti

Jos tällaisen päärynänmuotoisen pojan ™ on vaikea löytää vaatteita, on kenkien sovittaminen melkein (siis vain melkein) hauskaa puuhaa (terveisiä Virkanaiselle ;). Tässä vuoden verran rappioelämää harrastaneena ajattelin käydä katsomassa olisiko kaupungissa tarjolla jotain sopivaa jalkinetta meikäläisen kaltaiselle flaneeraajalle. Jotain joissa olisi mukava tepastella, kiusata rappeutunutta kehoa. Ja suht’ vikkelään olinkin poistunut kaupasta hyvän tuntuiset töppöset mukanani. Alennushintaan kaiken lisäksi.

Mutta onko kukaan reagoinut tämän päivän urheilukenkävalikoimaan? Suurin osa jalkapukimista (vrt. eng. footwear) ovat joko kiiltävän hopeisia neonvihreillä yksityiskohdilla, kullanhohtoisia neonpunaisilla somisteilla tai sitten ne muuten vaan näyttävät siltä kuin olisivat jotain ylijäämiä Tähtien Sodan lavasteista; juuri niitä jotka olivat aivan liian futuristisia kelvatakseen yhteenkään elokuvaan. Eihän tämmöinen hippihulttio kehtaa näyttäytyä ulkona laahustelemassa ulkoavaruuden taistelualukset jaloissaan. Missä ovat normaalin näköiset kengät?

Trendikäs design vain siinä missä jalat osuvat maahan ei ole toimivaa. Ei minun päälläni. Ei kyllä muidenkaan päällä. Jos puku ja pipo eivät sovi yhteen, niin yhtä huonosti, jos ei huonommin, sopii näkemäni hepun kauluspaita ja sammarit -kokonaisuus jota varjosti jaloissa uutuuttaan hopeaa ja neonia kiiltävät imperiumin tähtiristeilijät. Fy fan.

Published

3 comments

  1. Mä ostan ne hopeiset, jos sinä ostat kultaiset. Sit voidaan olla R2-D2 ja C-3PO.

Comments are closed.