Risteilijät tulloo

Viime kesänä laajensivat vieraslaituria työpaikan vieressä ja niinpä tuli nähtyä vaikka millaisia risteilijöitä vierailulla (kuva, kuva ja kuva). Tänä vuonna tulevat taas.

Helsingin Sataman listan (kiitos Petterille linkkivinkistä) mukaan tänään saapuu ensimmäinen vieras: Saga Ruby (ent. Caronia, ent. Vistafjord). Laiturina ERA eli Eteläsataman laituripaikka A (laiturien ja satamanosien koodit). Ensimmäinen Hernesaareen päin tuleva alus on Constellation huomenna. Sitä ei tosin näe ruokasalin ikkunasta koska jää LHC laituriin, eli tuonne Hernesaaren uloimpaan päätyyn.

Mutta, tulivatpa blue hair ladies sitten tähän meidän ruokasalin ikkunan ulkopuolelle tai muualle pääkaupunkiimme voi risteilyalusten menoa seurata netistä, sillä monella on nettikamerat. Esimerkiksi Constellation tarjoaa kolme eri näkymää. Ihan mielenkiintoista seurattavaa. Lisää paattikameroita löytyy esimerkiksi näiltä saitelta:

Ja Googlen kautta löytyy lisää.

Published

4 comments

  1. Enligt Constellations kamerasida skall fartyget lägga till i hamnen i Helsinski imorgon. Intressant att de inte lyckas få stadens namn rätt – av namnen på listan är bara Helsingfors och Tallinn fel stavade.

Comments are closed.