Nyt tiedän

Mitenkäs minulta on jäänyt huomaamatta Pääkaupunkiseudun ulkoilukartta? Nyt ei tarvitse olettaa, nyt tiedän (kiitos, Julius) miten pitkiä lenkkejä tulee tehtyä. Tänään 8,5 kilometriä. Ja siitä noin 41 minuutin verran matkaa joudutti Dalbellon popklassikko Whomanfoursays, parikymmenen vuoden takaa. Ah. Guilty by association.

Published

5 comments

  1. Ai kato, se löytyy intternetistäkin. Mä vaan olen ollut tietoinen niistä paperiversioista (joita yksi kappale lähti mukaan tuolta Kontulan huippukirjastostakin). Hifiä.

  2. Minulla on pari vakireittiä, joista yksi kulkee kaupan, toinen terveyskeskuksen ja kolmas kirjaston kautta. Olen yrittänyt pitää mukana pedometriä kävelylenkeilläni. Vaikka matkaa karttuisikin vain kolmisen kilsaa, lisätehoa saan noin parikymmenkiloisesta työntökärrystä. Uusi muodikas kävelyntehostaja, muuten. Suosittelen lämpimästi!

  3. Olin monta kymmentä vuotta sitten tuommoisen kävelyntehostajan painona. Ei se mitenkään muodikas ole, ihan vanhaa kamaa uudelleen lämmiteltynä.

  4. Kai vanha kamakin voi olla muodikasta? Tosin tuo uusi tuossa Fru P:n kirjoituksessa kyllä kieltämättä hämää, tiettävästi noi kävelyntehostajat eivät ole mikään uusi juttu. ;)

  5. Miksei vanhakin voi olla muodikasta? Katson itseäni peilistä ja olen kovasti sitä mieltä että vanha ei ole muodikasta. Mutta kyllä se voi olla. Kai.

Comments are closed.