Pieni blogikatsaus

Tänään, kun tukkaan sattuu, selaan laiskasti läpi blogilistaani. En ole mitenkään morgoneffektiv. Enkä näköjään eftermiddagseffektiv myöskään.

En todellakaan kysy, mutta totean että Junakohtaus on tainnut tehdä Ior Bockit ja Sediksen nerokkaasti luoma hirviö, Jungin typologiatesti, kasvaa kuin pullataikina: jo 61 osallistujaa! Kaikki sinne heti kertomaan teidän tyyppinne, ESTP on vielä tyhjänä.

Varjofinlandia kasvaa, myös på svenska ja pirteän synkässä joukossa on myös pala skrubua. Pää Auki riimittelee
ja Marjut on matkannut edelliseen elämäänsä (note to self: tee tuo testi).

Niin Kasassa kuin Muisti|kirjassa pohditaan bloggaamista (toim. huom. kaksi geetä), kun taas khilou kommentoi Mediablogin jutun kommenttia paperilehdistä.

Shitdiaryssa ei mitään tulosraportteja sitten torstain, pitääkö siirtyä Poopreport.com blogiin (josta löytyi esim. Pee Dude (flash))?

Ulkona olisi mitä mahtavin sää. Uskaltautuisinko kävelyllä käymään?

Published

9 comments

  1. Yhdellä geellä blogaamisessa on sekin hyvä puoli, että se rimmaa noiden muiden kanssa…

  2. Vaikka taitaisi se kahdenkin geen versio passiivissa yhteen tyytyä, kun nyt tarkemmin mietin.

  3. Sediksen nerokkaasti luoma hirviö

    Tuo oli mielestäni nerokkaasti muotoiltu kuvaus Sediksen kommenttilaatikon sisällöstä jo silloin, kun sen kirjoittamanasi sieltä ensi kerran luin. Ja on edelleen!

  4. PA: Niin.

    Sun äitis: Oletin, ja siis tämän olettamuksin mukaan korjasin sun kursivoinnin.

  5. Yksi vai kaksi, sitä minäkin olen miettinyt. Oma korvani sanoo tosiaan kaksi, mutta kun ystäväni Leevi L. on yhden kannalla, niin olen tällä hetkellä undecided, kunnes kuulen pätevät perustelut…

  6. Kiitos korjauksesta! Mulla alkaa ikääntymisen myötä ruutunäkö sumentua ja kun näpyttelyni on aina ollut typotteluvoittoista, niin noin siinä käy. (Joissain blogeissa on kaltaisilleni koheltajille kätevä esikatselutoiminto)

Comments are closed.