Väsynyttä lastua, turhaa aurinkolaivaa

Naisen orgasmi on geeneistä kiinni, kertoi hesari ja minä mietin että kumman geeneistä? Samassa jutussa tutkija tietää kertoa että “orgasmin saamisen takana on olemassa puhtaasti biologinen tekijä”. Ai biologinen tekijä? Eikös se kuitenkin joskus voi olla ihan mekaaninenkin? Tekijä kuitenkin.

Vielä on lomaan aikaa… diipadaapa… daa.

Published

7 comments

  1. Voihan tuossa olla perää, kun kerran ihan tieteellisesti tutkitaan ja todennetaan. Tarvitsevatkohan edelleen lisää koehenkilöitä? Vapaaehtoisia, AnyOne (ja kaikki nostaa käden ylös NYT)?

  2. Niin. Ovat sitten todenneet, taas kerran, että kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia. Kertovat että kasvatus, uskonto tai rotu ei vaikuta siihen millainen ihmisen biologia on.

    Perjantaihin on piiiitkä matka.

  3. Onkohan toi nyt niin kovin yllättävää? Aina vaan selitetään, että se on päästä kiinni ja että ei onnaa, jos ei ole fiilis, mutta kyllä onnais jos olis fiilis. Mutta kun joillakin (kuulemma) kyllä fiilistä piisais, mutta ei onnaa silti, eikä kenenkään kanssa. Että voishan siinä silloin olla joku “vika” värkeissä. Sanoo maalaisjärki. Kaupunkilaisjärjestä en tiedä.

    Mutta hei, minä olen vain nörtti, en biologi enkä psykologi. Prologi?

Comments are closed.