Sandaaliset säkeistöt

Jos kirjoittaisin kirjan, kirjoittaisin sen salanimellä Hanukka-ahon ajattelija ja teos voisi olla nimeltään Ojasta aallokkoon, erään keskisademäärän matka kohti suuruutta. Kirja kertoisi puutarhatonttujen suhteesta homepölykeuhkoon ja joka kuudennella sivulla olisi syviä ajatelmia. Kirpeitä havaintoja elämän yksipuolisuudesta ja mahdottomuudesta.

Jos siinä ei ole neljä pyörää, ei se ole minun moottoripyöräni. Vai onko?

Sivu 36

ja

Tätä sivua ei ole tietoisesti jätetty tyhjäksi. Vai onko?

Sivu 78

Lopussa olisi sanahakemisto tyhmille.

marjapaljas tietokone = bärbar datamaskin
kuurosade = va?
sadekuuro = regndöv

Minusta tulisi tunnettu ja kävisin lausumassa muunnoksia Suomihiteistä digimediafirmojen pomoille ja markkinointipäälliköille neljän tuhannen euron tuntipalkalla. Saisin ykkösinkun, kesän kovimman hitin, Dingojohdannaisella ränkytyksellä Hukatut varpaankynnet. Kävisin juhannuskiertueella. Söisin grillimakkaraa ja kiertäisin tanssilavat vastapäivään kunnes pää olisi pyörällä ja jalat sivuvaunussa.

Pistäisin pystyyn anonyymiblogin enkä seuraisi mitään ohjeita, etenkään eettisiä, laillisia tai eettisiä. Ehei, minä bloggaisin mitä sylki näppäimistölle tuo: eilistä makkaraperunaa kaikilla mausteilla. Ja valkosipulimajoneesia. Johtaisin blogilistan top-listan ykköspaikalta lukijoita tahallisesti harhaan ja viettelisin tyttären sekä puoli kansakuntaa hulluuteen. Muahahaaa!

Pim! Olinko kana?
Toisinaan en osaa sanoa kärsinkö hapen- vai häpänpuutteesta?

Published

5 comments

  1. Oletko tarkistanut, että lääkitys on kohdillaan? ;-)

    Ei-no, viime päivien matalapaine on saanut itse kunkin oirehtimaan jotenkin oudosti. Pistetään sen piikkiin vaan.

  2. Lääkitys on kohdallaan. Itse epäilen että ympäristön lääkitys ei ole kohdallaan ja niinhän se on että ympäristö vaikuttaa…

  3. Kari: Näinpä, häppäänpä päin hänen pää.

    Fru p: Näkisitpä seuraavat kuusi kuudetta sivua. Siellä on vaikka mitä lupaavaa. Esimerkiksi: .

Comments are closed.