Reklamaatiosta korvausvaatimus

Vaikka Ravintola Lehtovaara sijaitseekin hyvin usein kävelyreittini varella, en muista siellä syöneeni kuin kerran, kauan sitten. En muista palvelivatko hyvin.

Ravintolan ohi tepastellessa nenään tulvahtaa usein hyvät tuoksut ja aina siellä näyttäisi olevan jengiä syömässä. Joskus keittiön väki tupakkataukoilee pihalla valkoisissaan. Pari viikkoa sitten katsastin jopa ruokalistan.

Vaan eivät tykkää joutua kritiikin kohteeksi (via) ja vaativat reklamaation tehneeltä huikeita korvaussummia.

The letter is demanding 5000 euros per month for the damages to the restaurant. It all adds to well over 80.000 euros plus interest.

Taidan jatkaa samalla linjalla kuin aikasemminkin. Kävelen ravintolan ohi ja haistelen tuoksuja.

Published

7 comments

 1. Kannattaa todellakin kävellä ohi. Olen itsekin joskus illallistanut kyseisessä ravintolassa ja palvelu oli sanalla sanoen perseestä, vaikka ruoka onkin kelvollista.

  Mutta hei, tähänkin ongelmaan olisi ratkaisu! Ammattitaitoista salihenkilökuntaa! Sitä kun vaan ei tahdo Helsingistä löytyä.

 2. Oikeus ja kohtuus on katoava luonnonvara. Asiakkaiden tulee vaatia rahoilleen vastiketta, mutta jokaisen pitäisi ymmärtää milloin käräjille meneminen ei ratkaise varsinaista ongelmaa. Varsinkin jos kyse on egoskrubusta :)

 3. Egoskrubu = kolhu egossa, arvaan. Mutta itse asiaan – onpa ravintolalla otsaa! Hoitaisi hommansa niin ei tarvitsisi käräjöidä valittajia vastaan. Olen käynyt ravintola Lehtovaarassa kerran elämässäni, mutta tästä jutusta tuli sellainen olo, etten mene toiste. Eli jos jostain korvaamatonta damagea ravintolan maineelle, niin tästä käräjöintikeskustelusta!

 4. Ah. Ruhje egossa. Okei. I get it. Egoskrubu.

  Luulen, nyt kun näyttää siltä että koko homma siis (onneksi) ei ole Suurta Intter Net kusetusta, ja lehdet (mm. HeSa) ovat kiinnostuneet asiasta, että ravintola oikeasti saa kolhun maineeseensa. Mutta mielenkiintoisempaa tulee olemaan jutun puinti ja sen saama huomio. Lieneekö ensimmäinen Suomessa suureen yleiseen tietoon (n.s. virallinen journalistinen “vanha” media) blogien kautta päätyvä juttu?

 5. Totta tosiaan. Tästä voi tulla mielenkiintoinen näytelmä sananvapauden ja liiketoiminnan vastuuvapauden välillä.

  Näytelmän ensimmäisessä osassa blogosfääri päätti ottaa asian esille, johon valtamediakin heräsi ja vastasi omalla tavallaan… Ottakaa mukava asento ja kulho vahingoniloisia poppareita. Kohta rävähtää.

  Tai sitten ei.

 6. Saas nähä miten käy. Tuleeko salamasota vai kaivautuuko osapuolet poteroihin ja puolustelevat asemiaan pitkään? Napsikaa ne popparit nassuun ennenkuin tulee kiire vetää kaasunaamarit nenälle.

Comments are closed.