4 comments

 1. Nyt olen väsynyt, joten kirjoittelen suomeksi. Näistä taidelinkeistä tuli mieleen pukata sinulle yhden ystävän sivut http://www.mariaylikoski.com (ne pitkällä valotusajalla otetut, paikallaan pysymättömät naiset olivat esillä Kappelissa pari vuotta sitten, ja pidin niistä paljon).

  Maria lähti just jollekin apurahamatkalle New Yorkiin ja raportoi sieltä käyttävänsä tietokonetta, jonka bookmarkeissa on Peter Elkin blogi (http://www.peterelk.com/) ja ystävälistalta löytyy myös Sun äitis! On tämä maailma pieni!

  PS Niistä videoista suosikkini on skragamies. Videot tais muistaakseni toimia vain IE:llä!

 2. Videot toimivat ihan hyvin mäkillä, niistä kun on QuickTime versiotkin olemassa. Mä pidin tuosta punahilkkajutusta. Valokuvat eivät hirveästi puhutelleet, vaikka oli siellä jotain minullekin sopivaa, esim. koirapuisto.

  Niin se maailma ei enää kasva, kutistuu vaan. Pienenee. Kaikki on lähempänä ja nopeammin saavutettavissa. Aika mukavaa tietyllä tavalla, toisella tavalla pelottavaa. Maailman meno ei tunnu muuttuvan.

 3. En minäkään niistä pienistä nettikuvista innostunut. Ne 15 minuuttia ja risat -naiset isoina tauluina oli kivat, kun mietti kunkin persoonaa ja sitä, mistä liike alkoi ja minkä ajan kuluttua. Miksi koirapuisto?

  Videoiden toimimattomuudesta: nyt muistan, se oli työpaikan pc firefoxilla, joka sekos viedoista, ei niissä tosiaan macillä ongelmaa ollut.

 4. Ei niinkään se että se on koirapuisto, vaan kuvassa oleva syvyysvaikutelma (vaikka en itse ole etualaepäterävyyden fani) ja semmoinen hoksaamisen ilo. Arkisurrealismia.

Comments are closed.