Två

Med bara två nätter kvar till sista arbetsdagen innan semestern känner jag mig så mycket mera lockad av t.ex. ‘ boards Screeningroom, där man hittar animationer, musikvideon, kortfilmer och reklamer så som denna tragiska kondomreklamen (mov, 3,1MB), eller av IFILM – Viral Videos med sina underligehter som My Name Is John Daker, än av att koncentrera mig på mitt jobb.

Kan inte komma ihåg när jag senast skulle ha haft samma behov av att räkna dagar eller nätter till semestern. Måste ha varit i militären. Dägä dägä mulli, TJ2. Liti kvar, vanha har.

Published

4 comments

  1. TJ2 här också. Det kan vara vädret som gör en mera mottaglig för semester. Jag har märkt samma TJ stämning hos mig själv.

  2. Vädret påverkar en hel del, men det är nog inte den största boven. Inte i mitt fall. TJ1

Comments are closed.