15 comments

 1. Vuonna 1971 tulin ensi kertaa tietoiseksi siitä, että kysymys oli jotenkin pohjoismaisesta vekottimesta. Englantilainen kesätyttömme osti silloin viisi juustohöylää tuliaisiksi kotiin.

  Luulin kyllä ruotsalaiseksi.

  Mitens haava? Vieläkös se on se mätäkuu meneilään? Paas vahtien, ettei äidy pahaksi.

 2. Mä luulin myös ruotsalaiseksi. Yllätyin hieman kun löysin muuta tietoa. Meillä kotona, kun olin pieni, käytettiin veistä juuston leikkaamiseen. En muista veistäneeni sillä sormeen kertaakaan. Taitavat vieläkin veistellä eikä höylätä, vanhemmat.

  Haava paranee. Se on pysynyt tukossa eikä eiliseen laastariin ole tullut minkäänlaista jälkeä. En usko että mätäkuu vie minulta ruumiinosia. Mutta koska haava hiukan pahassa paikassa (tuo kohta peukalosta on jotenkn aina käytössä, osumassa johonkin) täytynee pitää laastaria vielä jonkin aikaa.

 3. ei muuta kun etta ei ainakaan ole englantilaisten suosiossa tuo juustohoyla. tosin veitsellä saa mukavan paksuja viipaleita.

 4. Ja kallistukset, antakaa Keski-Eurooppaan kallistukset! Vai miksi kutsutaan sitä, kun kylppärinlattiaa on tajuttu valaa sopivasti vinoksi niin, että vesi valuu viemäriin eikä poispäin. Eikä se viemäröintikään aina kaikkialla suju. Ajatelkaapa kaikkia niitä kylpyammeella ratkaistuja suihkutustiloja, joissa ei ole ammeen ulkopuolella lattiakaivoa! Suihkusta roiskunut vesi kuivataan luutulla! Luutulla, miten eläimellistä! Kuvittele: Olet juuri lillunut puoli tuntia vaahdossa, pessyt hiukset, valanut niihin hoitavia uutteita, huuhdellut itsesi raikkaaksi ja noussut altaasta. Olet pehmeä, tuoksuva ja puhdas. Aina siihen saakka, kunnes otat käteesi rätin, konttaat kaikkien niiden hiusten ja muiden karvojen seassa, väännät välillä rättiä kuivaksi ja palaat karvojen sekaan. Hyvästi puhtaus, hyvästi raikkaus!

 5. Ei ne tajuu. Ne vaan ei tajuu. Ja sitten niillä on tasovessat, ne semmoiset jossa numero 2 jää näytille ennen kuin vetää. Mieletöntä voyerismiä, pakko katsoa mitä sai aikaiseksi.

 6. Meidän vessanpönttö näyttää lattialle kaiken nestemäisen pönttöön tuotetun. Nimittäin se vuotaa sieltä jostakin poistoputkesta. Ja putkimies ei vaivaudu liian nopeasti, joten olemme niin sanotusti kusessa sen aikaa. Tuli vaan tästä mieleen…

 7. Vanha-vanha juttu, mutta en nähnyt ennen tätät.
  Pni (2.8.): Ei vaan se että vessassa on taso, vaan se että itse putki on sitten tuolin etupässä tosi pieni.
  Joten. Kun “paska juttu” sattuu olemaan vähän tukevampaa niin:
  1. Tason ja perseen välinen etäisyys on huolestuttavan pieni.
  2. Tavara ei tahdo mahtua reijästä ulos. Tosi kivaa.

  Juustohöylistä vielä, tanskalaisillekin se on outo ilmestys.

 8. Liittyykö viimeisin kommentti niihin syöminkeihin, Dr. Pnicter? Valitse vatsaystävällisempää pöytäseuraa.

Comments are closed.