Trevlig resa, kuinkas sitten kävikään

Eipä ollut matkatoimistoilla sittenkään mitään hyvää tarjota. Mikä siinä on että moni kaupunkimatkoista on vain kahden päivän reissuja. Kaksi päivää? Mitä kivaa siinä on? Entä mikä on miniviikko? Miniviikko jossain kaupungissa. Vähän niiku että tilaa minilitran olutta, tai että tulevissa MM-kisoissa juostaan minikilometrin aidat. Huokaus. Kuka tuommoisia keksii? Pidennetyn viikonlopun minä kyllä ymmärrän.

Joten, tulin lopuksi siihen tulokseen että verkon kautta saa mitä haluaa. Se ehkei ei ollut halvempaa, eikä helpompaa, mutta lopputulos on tyydyttävä. Tai ainakin siltä vaikuttaa nyt. Perillä saa sitten nähdä millainen rotanloukko hotelli on. Tai jos hotellia edes on oikeasti olemassakaan. Pieni jännitys on aina kivaa.

Jaha. Lento lähteekin ihan kohta. Olkaa hyvä ja siirtykää portille. Tullaan tullaan!

Voi olla että perjantainelonen myöhästyy. Tai se on aika varmaa. Höh, siis se ei ilmesty huomenna. Paitsi jos on sateinen sää ja löydän nettikuppilan.

Kuvia paikanpäältä, reaaliaikaisesti mutta sattumanvaraisesti, ilmestynee Lokala MMS Blogiin, jos yhteys toimii.

Published

2 comments

Comments are closed.