Katso minne kuljet

Eli miten myyntikojussa lojuvien kanttarellien hinnan tuijottaminen voi johtaa sääriluun ja kivisen ajoesteen tuskalliseen kohtaamiseen. Viisi euroa litra taisivat olla. Aika puhtaan näköisiä. En ostanut. Taitaa tulla mustelma.

Published

8 comments

 1. Niinpä. Euro on kuin onkin uusi markka. Paitsi sipulifarmareille. Ostin tänään yhden, kanttarellikastiketta varten. Hinta ällistyttävät 0,03 euroa. Revitään siitä, reilua kauppaa.

  Ja aiheeseen päästyämme. Ehdotin kassaneidille uutta Pirkka-tuotetta, bensiiniä. Neiti nauroi. Joku oli jo ehtinyt esittää saman ajatuksen. Se oli myös kirjattu vihkoon kauppiaan tiedoksi. En ole silti kovin toiveikas.

  Hoppas ditt ben inte poppas mera.

 2. Pirkka polttoainetta. Heh. Miksipäs ei. Vaikka eiköhän senkin hinta eläisi samaa irrationaalista elämää kuin niiden muidenkin. Samalla sekunnilla kun öljyn hinta nousee, nousee bensan hinta. Mutta kun öljyn hinta laskee, kestää piiiiitkään ennenkuin bensan hinta laskee. I can’t get behind that!

  Benet klarar sig.

 3. jny: kauppa jäi tekemättä varmaankin nolon tilanteen takia. Piti paeta paikalta mahdollismman kuulisti, reippain askelin, hammasta purren. Onneksi oli aurinkolasit.

 4. Älä turhaan. Haamusärkyä. Mun sääri säihkyy eikä ole kipeä, jos en sitä mene tökkimään. Ja miksi menisin? Ai, menin kumminkin. Ai…

 5. Varmaan virolaisia, ne rellit. Ulkomaan hetuloiden takia menit kolhimaan luusi. Ei ne vanhat luut mitä tahansa kestä. Tolkkua!

  Ihanassa aamussa puhuttiin kaatopaikkakaasun käyttämisestä autoissa. Se olisi jo käypää menovoimaa, jos autot vain olisi suunniteltu käyttämään sitä. Siinäpä vasta reilun kaupan kaasua.

 6. Suomalaisia olivat, vahverot, siksipä katsoinkin niitä niin tarkkaan että jalkaan sattui.

Comments are closed.