Minulta minulle

Aina yhtä hämmentävää saada sähköpostia itseltään, etenkin kun ei tiedä lähettäneensä itselleen mitään. Ja jos se vielä toistuu on ihmetys ehkä suurempi. Miksi olisin lähettänyt itselleni viestin otsikolla BREAKING NEWS: Microsoft CEO Vows to “KILL” Google, kahdesti?

Pienen tutkimuksen jälkeen kävi ilmi että enhän minä tietenkään tuommoisia ole koskaan itselleni lähettänyt (mitenkäs tästä pakkopaidasta pääseekään pois?). Kyseessä on maailman kahdeksanneksi pahimman spämmääjän, Robert Solowayn vihakamppis Microsoftia vastaan. Taustalla on oikeustaisto ja sen häviäminen.

Published

3 comments

  1. Spämmeri vastaan Microsoft… etujen ristiriita.. ei voi muodostaa kantaa… hnnnggh!

  2. Minäkin ihmettelin niitä. Olin myös lähetellyt itselleni postia mielenkiintoisesta mainostustavasta.

Comments are closed.