Tasapaino

Jaha, taas on yksi seuraamani blogi näköjään lopettanut (ja koska se on lopettanut en linktä siihen). Mutta aina löytyy tilalle uusia, kuten esimerkiksi Ilmapiiri, ja onneksi vanhatkin (?) ylläpitävät mielettömän hyvää tasoa.

Jatkakaa.

Published

2 comments

  1. Menin ihan innoissani tuonne Ilmapiiriin, sanoin pöh ja poistuin… kun heti ensimmäisessä merkinnässä oli yhdyssana virheitä oudoissapaikoissa.

    Mutta “vanhoista” olen samaa mieltä :-)

  2. No niinpäs näköjään on. Minäpä jätinkin tuon Ilmapiirin uusimman merkinnän lukematta kun ei muotiviikot hirveästi kiinnosta. Muutenkin katson design-/taideblogeista lähinnä vain kuvat ja jos ne kiinnostavat niin sitten skannaan tekstistä informaation, luun ilman lihoja. Ja vain jos tekstistä löytyy jokin kiinostava ärsyke keskityn myös tekstiin.

    Näin me luemme eri blogeja eri tavalla. Ja vaikka blogissa olisikin jokunen krijotusvrihe, en lopeta sen lukemista etenkin jos aihepiiri muuten kiinostaa. Pitkän päälle voi sitten arvioida kannattaako jatkaa.

Comments are closed.