2 comments

  1. Jag tycker, että näistä voisi mieluusti tilata itselleen kokonaisen teossarjan seinälle! Ne ruskeansävyiset sointuisivat nykyiseen kämppääni, mutta tämä harmaasävyinen taas sielunmaisemaani!

    ootkos ihan oikeesti harkinnut, että kauppaisit näitä kuviasi jotenkin netin välityksellä? Kaiken maailman t-paitojakin ihmiset haluavat, luulis näillä olevan vielä enemmän kysyntää (jollei seinätauluina, niin t-paitakuvina :)

    terkuin
    Sun äitis

  2. En ole asiaa hirveästi miettinyt. Mä oon niin laiska jätkä että en kuitenkaan saisi pystyyn mitään netiiputiikkia. Teossarja seinälle on toinen juttu ja sehän on käynyt mielessä. Valitetavasti nää mun kuvat usein vain on aika heikkolaatuisia, niin että niistä ei isoja vedoksia saisi aikaiseksi (tarttis ostaa vähä parempi digikamera).

Comments are closed.