Smaken är som baken

Inte kan jag låta bli att ta The Tits, Ass, and Cuteness Test

Raw score: 14% Big Breasts, 27% Big Ass, and 92% Cute!
Based on your selections, the results are clear: you show an attraction to smaller breasts, smaller asses, and cuter composure than others who’ve taken the test.

Överraskad? Jag? Nej.

Note that you scored low on both breast and ass size. This means you appreciate thinner, harder bodies. You are most likely to appreciate a super-model. Relatively, you are less attracted to round, soft, sloppy women.

Fel tolkat skulle jag våga påstå. Inget har jag emot runda kvinnor… Men det fanns inte liksom sådana bland bilderna i testet.

…third variable, “cuteness” is a mostly objective measure of how innocent a given model looked. If you scored high on that variable, you are either really nice OR you’re into deflowering teens. […] In your case, your higher than average score suggests you appreciate a cuter, more innocent look. Kudos!

Himmel!

Recommended Celebrities: Jessica Alba, an absolute goddess, and Natalie Portman, if you can handle her acting.

Rekommenderade? Aj som på lunchmenyn liksom? Höh. Dumt sagt. Natalie Portman? Nja… nä.

Jessica Alba

(via)

Published

9 comments

 1. Ah ok, hyvä pointti: pohjimmiltaan ihan samoista syistä joo, saatan allekirjoittaa tuon. Eikä makuasiat ole kiisteltävissä mutta en minäkään löytänyt sitä oikeaa™ naistyyppiä testistä. Testi oli tehty… ööö… ei minulle :) Jessica alba on hott…

 2. Kiinalaiselta olen itse apina. Eli jotain eroavaisuuksia kuitenkin.

  Ai niin, jos sait tiedon että viestisi on spämmiä, niin älä välitä. Spam Karma, tuo muuten oiva portinvartija, on saanut jotunut jotenkin psykedeeliseen tilaan viikonlopun kantasekoilun johdosta.

 3. Arvelin jotain sensuuntaista spam-varoituksesta, mutta ounastelin että käyt varmaan spammiksi luokitellut läpi kuitenkin itsekin.

  Juu, itse en välttämättä pidä horoskooppeja niin hirveän suuressa arvossa, vaikka semivakavasti niitä onkin kiva pohdiskella.

  Sen sijaan tuo persoonallisuustyyppi- luokitus selittää varmaan ainakin osittain samalla lailla orientoituneen naismaun, esimerkiksi.
  Ja ehkä jopa lempivärejä, lempipaikkoja, osittain musiikkimakua, ja kenties jopa lahjakkuuksia ja ammatillista orientoitumista.

 4. Du milde!
  Raw score: 33% Big Breasts, 50% Big Ass, and 68% Cute!

 5. kew: musiikkimaku… proge, lähinnä, mutta myös vähän klassinen ja pikkasen poppia, jonkinverran raskaampaakin kamaa. Monipuolinen sanoisin.

  Ja jouduit näköjään taas spämmiputkaan. Tietokanta bugaa yhä. Mutta nyt lisäsin sinut valkoiselle listalle. Ongelmien pitäisi olla siis ohi sinun kannaltasi. Kai, ehkä… toivottavasti.

  j k k: Just så. Har du berättat åt frun redan ;)

 6. Curvy and Naughty
  Raw score: 51% Big Breasts, 63% Big Ass, and 48% Cute!
  You scored higher than 53% on tit-size
  You scored higher than 75% on ass-size
  You scored higher than 27% on cuteness

 7. Curvy and Naughty
  Raw score: 48% Big Breasts, 59% Big Ass, and 28% Cute!
  You scored higher than 51% on tit-size
  You scored higher than 73% on ass-size
  You scored higher than 1% on cuteness

Comments are closed.