Dagens rubriker

Internet används för att planera nya upplopp. Så stod det i dagens Husis. Det gäller de franska kravallerna. Hemska internet som kan användas på ett så felaktigt sätt. Borde det förbjudas?

Mobiltelefonnät används för att planera nya upplopp. Så stod det inte i dagens Husis. Det gäller inte de franska kravallerna. Hemska mobiltelefonnätet som kan användas på ett så felaktigt sätt. Borde det förbjudas?

Fax och minitel används för att planera nya upplopp. Så stod det inte i dagens Husis. Det gäller inte de franska kravallerna. Hemska fax och minitel som kan användas på ett så felaktigt sätt. Borde de förbjudas?

Tidiningar och andra trycksaker används för att planera nya upplopp. Så stod det inte i dagens Husis. Det gäller inte de franska kravallerna. Hemska tidiningar och andra trycksaker som kan användas på ett så felaktigt sätt. Borde de förbjudas?

Published