7 comments

  1. Nåvåjperkele. Igen. Willem de Kooning, här oxå. Jag har INGEN aning vem Willem de Kooning är, har icke medvetet sett ett Willem de Kooning-verk och känner mej jäävlit osofistikerad när detta nu händer.

    Minimum lär vara att kika vad Wikipedia har att säja. Men mest konstigt är det väl att jag får svar efter svar identiska med pni trots av jag har nästan diametralt olika Kiersey-profil med honom. Att jag får samma svar med kysääng Swana (vars link genom iki.fi ger en 404:a) är sedan mindre överraskande.

    Ha en dag,

  2. Samma de Kooning här också och man börja stilla undra om det finns något samband, för enligt tillgänglig statisktik nu är alla de som läser skrubu de Kooning-typer..

  3. Jag måste korrigera lite. Alla de som läser och har kommenterat här är de Kooning -typer.Det är ju nog inte alla som läser skrubu ;)

  4. Ja “statistiken” baserade ju sig enbart på de som kommenterat. Allt kan ju bevisas med statistik. :-)

Comments are closed.