Virallinen blogi

Inspiroituneena ihminen.orgin Elämä on -jutun lopusta jossa oli linkit bloggaaviin presidenttivaaliehdokkaisiin jäin miettimään miten suosittu olisi Tasavallan presidentin virallinen blogi?

Huomenna voi olla käsi hellänä

Tänään olen harjoitellut huomisen juhlia. Kissat juoksentelivat villisti ympäri peilisalia ja adjutantit yrittävät ottaa niitä kiinni, oli siinä naurussa pitelemistä. Meinasin jopa läikyttää vähän boolia uudelle puvulleni (vähäks upee muuten), sepäs vasta olisikin harmittanu.

Ainiin, Vladimir soitti siihen mun siistiin punaiseen puhelimeen tänään. Onnitteli huomisen johdosta, mutta sano ettei pääse juhliin. Hitsi, se kun yleensä tuo sitä hyvää itsetehtyä karhunlihasylttyä tullessaan. Ens vuonna sitten taas… joko emäntänä tai vieraana, sitä kun ei aina oikein voi tietää miten vaaleissa käy.

Mä en varmaan ehdi huomenna polkkaamaan, enkä jaksa sitten yöllä enää raportoida mitään, mutta etteköhän te televisiosta ja lehdistä nää että miten pippalot meni (vähän jännittää kyllä).

Kirjoitti: pressa | 5.12.2005 klo 23.19 | 4235 kommenttia
Now Playing: Sex Pistols – Porilaisten marssi

Päivitys: olin myöhässä (taas). Niin Iltalehti (jota en pahemmin lue) kuin Figure Number 5 (jota en myöskään ole seurannut) otti asian esiin jo aikasemmin. Perässä tullaan. Kiitos Riku.

Published

5 comments

  1. Chef: niin menisi minunkin.

    Riku: niin… eipä tuo mun teksti varmaan ollut mikään hirveän orginelli juttu. Laita vielä URLi niin päästään lukemaan sun juttus Antin juttu myös.

  2. Kiitoskiitos. Eikä tässä mitää anteeksipyyntöjä kuule tartte. Jos ei mokaa on outo, jos mokaa on normaali.

Comments are closed.