Vad är förbjudet?

Ni vet det där, som nästan alla gör, men som man inte får betala för. Till skillnad från musik, som man nog får höra på, men måste betala för varje gång och på varje ställe man lyssnar.
Hmm, om man nu inte får köpa det där, ni vet. Om det typ blir förbjudet att köpa? Kan man då byta något mot det? Följande artikel väckte mig. Min arme stackare. Varför har jag alltid nöjt mig med bulla, “tack” eller en pizza? Nå, inte hjälper det att harmas nu. Man kan också svänga på frågan: Är det lagligt att få en gentjänst med “det där”?

Published

By jkk_

http://neotide.fi/

3 comments

  1. Det var någon som påstod åt mig att även utbytesekonomin borde betala skatt. Vilket då betyder att om någon betalar sin datorreparation genom att rida på reparatörens åderpåle borde reparatören betala skatt för det. Men hur? Och om det egentligen är olaglit (att använda “det är” som valuta) kan inte staten, enligt lag, driva in fyrk på det.

    Men så kunde man ju tänka om det där med musik

  2. Men om vi egentligen säger det är tvärtom? Du reparerar en dator som betalning för ritten, vem skall då betala skatt? Så jag gissar att om staten verkligen lyckas beskatta gammal god byteshandel så får ni båda betala skatt. Att så.

Comments are closed.