Manalan majoilta markkinoille

blogijoulujuhlaSalaisia käsimerkkejä ja Sauli Niinistö. Siinäpä lyhyesti eiliset mukavat blogibakkanaalit. Paljon tuttuja pärstiä (en jaksa listata kaikkia tähän, muut ovat sen jo onnistuneesti tehneet) ja ennen kaikkea jokunen uusi. Mukava tavata ainakin näiden blogien takaaa löytyvät ihmiset: Tuhat sanaa, Kolme kertaa ikuisuus , Sun äitis, Veloena, Blogout, Pää auki, Just Sopivasti, Pintaliitoblogi ja Seppänen. Joku puuttuu… hmm… muisti pätk

Kannattaa muuten katsoa tämä kuva jossa leveästi hymyilevät Mitvit, Kari Haakana ja PA poseeraavat yläkeho paljaana manalan naisten vessassa (jpg).

Matka kotiin kävi Jaskan kautta ja oli varmaankin kaksi kertaa pidempi kuin normaalisti.

Tänään olenkin sitten kärsinyt pikkujoulujen aiheuttamasta myöhäisherännäisyydestä, olo oli kuin manalasta nousseella. Pakottauduin kuitenkin kaupungille päivän jo pimetessä. Matkalla keskustaan huomasin olevani aivan eri maailmasta kuin ne kaikki pirteät iloiset, savuavien nuotioiden ääressä olleet, lapiseperheet jotka matkasivat jopa kahdella peräkkäisellä kakskytnelosella Seurasaaren joulupolulta takaisin urbaanimpaan ympäristöön.

Ehdin Tuomaan markkinoille viime hetkellä. Löysin sieltä mukavat pikku lisät joululahjoihin. Aika pirteä pakkanen muuten – luulin että nenä irtoaa.

Published

10 comments

  1. Tycker och tänker att toihan on se, jossa Kari joi vasta kahvista seuraavaa anniskelutuotetta. Mä maksan monta blogistanian krediittiä siitä kaksi tuntia myöhemmin otetusta versiuunista, jossa ei enää näy edes noita kalsareita. Btw. hiton kiva kuosi, mä en normaalisti pinkeistä possuista niin välitä, mutta…

  2. “Kuvaa ‘poistin tästä kuvan osoitteen ihan huvikseen’ ei voida näyttää, koska se sisältää virheitä.”

    Knöö. Mielenkiintoista… :)

Comments are closed.