Viikonloppuvitonen 01 -06

vitonenEnsimmäinen Viikonloppuvitonen hölskähtää pöydälle kuin puolityhjä maitotölkki, keskittyy tiukasti omaan napaansa ja hyräilee vippaa mulle vitonen (hiukan nuotin vierestä).

 1. Mitä odotat Viikonloppuvitoselta?
 2. Onko Vitosessa aina oltava viisi kysymystä vai onko kyseessä vain henkinen vitonen joka saattaa manifestoitua harvemman tai useamman kysymyksen muodossa?
 3. Jos viikonloppuvitonen kysymysten ohella julkaisisi valokuvia vitosista lähettäisitkö kuviasi meileitse siinä toivossa että niitä julkaistaisiin, vaikka Viikonloppuvitosen toimitus pidättäisi oikeuden olla käyttämättä (tai käyttää haluallaan tavalla) sille lähetettyjä kuvia ja armottaa hylkäisi kaikki kuvat jotka olisivat animaatioita, eivät sellaisenaan olisi julkaistavassa muodossa (jpg, png, gif) ja/tai olisivat isompia kuin 150 x 150 px (72 dpi)?
 4. Onko kysyttävää ja jos on, laitatko sen meilissä tännepäin?
 5. Kuis muuten – onko vuosi alkanut hyvissä merkeissä ja silleen?

Mahdollista fani-, kuva- ja kysymyspostia saa laittaa osoitteeseen vitosvinkki (ät) skrubu . net, kiitos.

Published

4 comments

 1. 6. Saavatko katsojat edelleen lähettää omia kysymyksiään vai onko se jo verboten?

 2. Saavat toki. Se ei ole förbjudet ollenkaan. Siksipä kohdassa 4 kysytään onko kysyttävää ja kysymysten jälkeen kerrotaan meiliosoite (josta siis kannattaa poistaa välilyönnit ja muuttaa (ät) kissanhäntämerkkiin).

  Lähetetyt kysymykset julkaistaan sattumanvaraisina ajankohtina, kerrotaan tuolta suunnitteluosastolta tulleessa tiedotteessa jonka otsikkona on “Lähetetyt kysymykset julkaistaan sattumanvaraisina ajankohtina”.

 3. 1. Yhden enemmän kuin neloselta.

  2. 5 == 5 eli viis eli henkinen tai fyysinen tai oikeastaan viis semmosta kysymystä ois sopiva. Viis kohtaa mihin vastata, joo, just semmoi.

  3. Satunnaisesti joo.

  4. . ei .

  5. Ois voinu kai alkaa paremmikki.

 4. 1. Mitä vain. Nelonen meni niin huonoon suuntaan loppua kohti.

  2. Pitkällisen pohdinnan päätteksi vastaan että henkinen viitonen on parempi. Viikonloppu, rentoa menoa, vapaa-aikaa, mentiin yhdelle mutta otettiinkin viisi..kaikenlaista.

  3. Tottakai lähettäisin. Tuo kuvan vitonen tuo mieleen muistoja.

  4. Ei.

  5. Ihan ok.

Comments are closed.