Aamu

Pilvetöntä. Jäätävän sininen taivas. Mittari väittää lämpötilan olevan kaksikymmentä alle nollarajan. Jääkausi! Vieläköhän siellä tuulee ihan simona? Mitä laitan päälleni? Tuleekohan linja-auto? Selviänkö elossa töihin?

Vähän myöhemmin: Elossa! Ja ihan ilman pilkkihaalaria. Ei tuullut simona, mutta sen verran että tuntui hiukan pahalta. Onneksi linja-auto tuli ajallaan (vaikutti tosin vara-autolta). Perillä meri savusi kauniisti, mutta oli aivan liian kylmä jäädä ihailemaan näkyä… ehkä sitä tuolta ruokalan puolelta voisi katsella, kuppi kahvia kädessä.

Published

9 comments

 1. Siis elossa! Siitä pitää tehdä elokuva. Englanniksi se voisi olla Alive.

 2. Alive!
  (Thriller)
  In a land beyond time, a nerd sets out on a quest. He must travel from Taka-töölö to of Pea Island in a cold and windy weather. Rated PG13—Parents strongly cautioned, contains foul language.

 3. Mahtava ilma. Uusi ulkoilutakki/fleece-yhdistelmä pelotti pakkaspeikot pois ja nyt harmittaa, että en voi olla enempää ulkona. Ei tuo kirkas kattoikkunakaan pelasta… Katso sineen taivaan…

 4. Aki Kaurismäen ohjaamana sankari päättäisi kuitenkin jatkaa vielä Viron puolelle. Ehkä helikopperilla täälä kertaa?

 5. Piti oikein kävellä töihin, kun ei muista koska viimeksi olisi ollut noin siisti ilma.
  Harmikseni en jaksanut ottaa kameraa mukaan ja hienostihan se meri savusikin.

 6. Tänään aamulla katsoin mittaria ja näytti hyvin vähää vaille -30°C. Vähän aikaa piti empiä, että pyöräilenkö vai kävelenkö. Pyöräilin sitten.

 7. Tomi: Pyöräilit -30° C pakkasessa? Toivottavasti olit pukeutunut lämpimästi. Eturauhasen jäädyttäminen ei ole suositeltavaa, olen kuullut kerrottavan (ei omakohtaisi kokmuksia).

  toni: Eilen se olisi meri pitänyt kuvata. Tänään ei pahemmin savua enää.

Comments are closed.