Vastavaloon

Tulevan uuden Valintatalon, entisen Seston, edessä höyrysi kunnolla ja koska aurinko oli jo katoamassa kirjaston taakse päätin kokeilla josko todella huono kännykkäkamera saisi siitä edes jotain kuvaa aikaiseksi. Siinä kuvakulmaa hakiessani ohi tepasteli joku peelo ja heitti hiukan ylimielisellä lälläslää-äänellä besserwissermäisesti kommentin.

– Vastavaloon!

Sanainen säiläni tylsistyi hämmästyksestä ja onnistuin vastaamaan vain “No totta kai, eihän se höyry muuten näy kunnolla”, johon jo vähän matkan päässä oleva peelo vielä vastasi jotain, mutta en kuullut mitä. Onneksi en kuullut, sillä vereni kiehahti. Olisin saattanut sanoa oikein rumaa.

Sinä, seuraavan kerran kun keksit lennossa spräädäillä avuttomalla amatööritaidottomuudellasi, älä tee sitä. Se että sinä et osaa, ei tarkoita sitä etteivätkö muut osaisi. Voi hyvinkin olla kohteesi osaa kommentoimastasi asiasta paljon enemmän kuin edes osaisit kuvitella, jos siis ylipäänsä edes osaisit kuvitella.

Published

2 comments

  1. Puusk puusk puusk…. olen rauhallinen. Ommmmm…. Olen kuin paju, taivun tuulessa mutten murru. Ommm…. (syvää älykästä hengittämistä).

Comments are closed.