Vaatehaaste

Ai haaste. Taas.

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Okei, here goes (ylhäältä alas): Silmälasit, musta t-paita, harmaa villapaita, mustat kalsarit, mustat sammarit, harmaansiniset sukat.

Haastan mukaan kaikki ne viisi skrubuun kommenoivaa tahoa joilla ei ole omaa blogia.

Published

5 comments

  1. Alhaalta ylös: mustat matalakantaiset pistokkaat, mustat villa-silkkisukat, kuluneet farmarit, hopeinen sormus, paitapusero mallia pese ja rutista, silmälasit, valkokultaiset korvarenkaat ja hiuskampa. Ja koska kysyttiin, mitä minulla on päällä, ei tarvitse kertoa, mitä on alla, eiksjeh.

  2. Ihoa peittää: valkoiset Calvin midit, siniset (sopivan kuluneet) farkut, siniset kuviottomat sukat, ruskeat nahkakengät, Tummansininen (kevyeesti kuvioitu) kauluspaita, nauharanneke, sukelluskello ja sormus.

  3. Nedifrån: svarta strumpor med svarta skor på. Svarta kalsipper med svarta jeans. Svart T-skjorta. Förvånande? :)

Comments are closed.