Menestyssarja leviää Suomeenkin

Huippusuosittu televisiosarja CSI joka on poikinut versiot Miami ja New York on leviämässä koko maailmaan. Tulossa on ainakin CSI: MOCKBA, CSI: Vatican City ja CSI: Ouagadougou.

Suomessakin on herätty haistamaan menestyksen käry ja vielä tämän vuoden puolella televisioon tuodaan historiallisiin viitekehyksiin muunnetut CSI: Bodom ja CSI: Köyliö. Ja ensi vuonna sarjaa jatkaa CSI: Helsinki jossa tutkitaan porttikäytäviin kuseskelua ja julkisilla paikoilla kännäämistä sekä CSI: Karpela joka keskittyy levy-yhtiöiden tutkijoiden hektiseen kopionvastustamistyöhön. Viimeksi mainittu lähetetään suojattuna ja nauhoituksen estävin digisignaalein.

Published

3 comments

  1. CSI: Jyväskylä on speciaali, joka lähetetään presidentinvaalivuosina. Sarjassa rikospaikkatutkijat käyttävät uusinta tekniikkaa selvittäessään, kuka synnyttää yli puoluerajojen ulottuvaa, syvää paheksuntaa ja pyrkii muutoinkin horjuttamaan yleistä yhteiskuntajärjestystä ja hyvää meininkiä töhrimällä vaalimainoksia.

Comments are closed.