Kokemusta Netvibes -palvelusta?

Katselin joskus viime syksynä Netvibes -palvelua, mutta silloin se oli aivan liian raakile. Nyt näyttäisi siltä että palvelu rupeaisi olemaan ihan käyttökelpoinen. On selaintukea, kalenteria ja drag and dropppia. OPML -import toimii kuin junan vessa.

Onkos skrubun lukijoiden joukossa ketään jolla on kokemusta Netvibes -palvelusta? Onko siitä oikeasti mihinkään?

Published

2 comments

  1. Olen kokeillut tuota nyt pari päivää. Nätti ja kätevä, mutta… Netvibes olisi ihanteellinen, jos monitorini olisi 40-tuumainen. 17-tuumaisessa pinta-ala on erittäin arvokasta, varsinkin jos ei käytä mitään huippuresoja.

    Silti pidän Netvibesista, ja luulenpa käyttäväni sitä muutamien uutispalvelujen, Boing boingin ja MeFin, Applen elokuvatrailerisivun ja vastaavien seuraamiseen. Sellaiseen se on kätevä. Pyrin siihen, ettei vierittämistä tarvitsisi harrastaa lainkaan. Kaiken on siis näyttävä, kun lataan sivun.

    Pysyn edelleen Bloglines ja Blogilistan käyttäjänä.

    Totta puhuen olisi vaikea kuvitella millainen se killer app olisi, jota voisi käyttää kaikkeen. Ehkä tämä vastaa sitä kun joku haaveilee pääsevänsä irti viidestä kaukosäätimestään… Mutta tuleeko sellaista koskaan? Tällä hetkellä tuntuu, että aina tulee olemaan kahdenlaisia palveluja: nätit ja kätevät (jotka vievät tilaa monitorilla) ja rumat ja kätevät (jotka vievät vähän tilaa). Mutta taidan olla tässä ennustuksessani liiaksi kiinni nykytekniikassa ja -logiikassa. Kuka tietää mitä sieltä on tulossa.

  2. Netvibes on ollut ensisjainen uutislukijani jo useamman kuukauden. En käytä juuri muita toimintoja kuin RSS-syndikointia. Suosittelen, Bloglinesin lomakepohjaiseen käyttöliittymään ei ole enää omalta osaltani palaamista. Netvibesin ainoa ongelma on mielestäni suuren feedimäärn seuraamisen ja feedien lajittelun hankaluus. Suunnitellut välilehdet tuovat tähän varmasti parannusta.

    Pageflakeson lähes identtinen palvelu: nätimpi, muttei ainakaan vielä aivan yhtä toimiva.

Comments are closed.