Tuben återbesökt

Min lilla videomusiklista från det vad YouTube har att erbjuda skapade lite funderingar bland bekanta över både kaffe och öl. Hur länge kan YouTube erbjuda alla dessa fantastiska snuttar man inte hittar annorstädes? Det undrar även andra. Inte minst representanter av musik- och filmbranschen, som man kan läsa i artiklar som t.ex. Industry Uneasy With YouTube Craze och Showbiz unsure if YouTube a friend or foe.

Själv tycker jag det är fint, så fint så jag har varit där igen.

Det gäller väl att njuta så länge musikvideorna finns att tillgå.

Published

5 comments

  1. YouTube är faktiskt en beroendeframkallande sajt så tackar å det ödmjukaste för tipset! Har gått ner mig i träsket helt och sitter och glor på den ena pärlan efter den andra. Finns t.ex. material med Rush som jag inte sett någon annanstans. Kolla t.ex. på Anthem från 1974! En av kommentarerna till videon lyder: “Easily the best girl group Canada ever spawned! My question is, where are these fine foxes now?”, vilket säger en hel del om de fantastiska frisyrerna. :-)

    http://www.youtube.com/watch?v=PmtuiCQYdOw

    Vi håller tummarna för att YouTube får leva ostört länge än!

  2. Märkligt liknande musiksmak som min måste jag säga. Trevligt att återse de gamla musikvideos..

Comments are closed.