Bekvämt domnad

David Gilmour på AOL Music Sessions. Ett halvt dussin livelåtar, fyra från den nya skivan och två Pink Floydar samt lite intervjumaterial och en behind the scenes. Videobilden är av frimärkesstorlek tyvärr, men man kan ju alltid sitta med näsan fast i monitorn.

Lite senare: De nya låtarna mår mycket bra av att bli spelade live, det blir liksom mera kuk i dem på det sättet.

Published

4 comments

  1. Jag tycker att 634×477 är lite större än firmärkesstorlek, men vet inte hur stora frimärker ni har.

  2. Ja om man trycker på larger size så förstoras bilden till 634×477. Men jag tyckte att eftersom den stora bilden innehåller varken mera information eller data kan jag lika bra stirra på den mindre, som i sin 320×240 strolek (= ett stort frimärke :) skapar illusionen av högre kvalitet.

Comments are closed.