Hyvää

AurinkoKun hankin digiboksini kuului hintaan kolmen kuukauden ajan Fortekanavat ilmaiseksi. Kun nyt en kuitenkaan katso telkkua mitenkään erikoisen paljon en tee Fortella oikeastaan mitään ja siitä maksaminen tuntuu turhalta. Sen sijaan ajattelin että sveamamman kanvat voisivat sopia minulle paremmin.

Welhon sivuilta ei oikeastaan löytynyt tietoa miten voisin vaihtaa kanavapaketista toiseen, joten tein sen minkä monet muutkin verkkopalveluiden käyttäjät: laitoin meiliä asiakaspalveluun (oli ilta eivätkä Welhon asiakaspalvelupisteet olleet auki, enkä olisi kuitenkaan jaksanut jonottaa). Ja kuinkas ollakaan, kävi ilmi että pystyn meileitse vaihtamaan paketista toiseen ja vaihto tapahtuu toivomanani päivänä. Todella mukavaa ja hyvää palvelua. Propsit sinne. Vielä kun vaihtamisesta olisi jotain tietoa verkkopalvelun FAQ-osiossa, tai jos sen vaihtamisen voisi hoitaa suoraan palvelusta…

Muuta hyvää tällä viikolla ovat olleet Juustoportin Gruyère ja Viinitarhurin juusto sekä The Balvenie Doublewood 12 Year Old ja Portwood 21 year Old.

Lisäys: Hyvää on ollut myös aurinko ja sunnuntain upea kevätsää.

Published

4 comments

  1. Balvenie Doublewood 12 on hyvää ja Juustoportin gruyère on hyvää, tästä olemme samaa mieltä.

    Juustoportin sivuilla tuo e-kirjaimen päällä oleva aksentti näyttää muuten olevan järjestelmällisesti väärin.

  2. Juustoportista minä sen e:n kopipeistasin. Korjasin aksentin osoittamaan oikeaan suuntaan.

  3. digiboksin kanavat. mulla on sattuneesta syystä (tytär) se paletti mistä näkyy disneychannel…. en tosin itse katso juuri tuubia, mutta katsoin taloudellisesti liian raskaaksi tilanteen, jossa minulla olisi kaksi korttia, sillä toisella näkyisivät pohjoismaiset tv-kanavat….

Comments are closed.