2 comments

  1. Inspirerad av Skrubus misstankar angående Google Analytics, registrerade jag mej som Gugelanalytiker. Rätt så nöjd har jag varit (fast nå fler besökare har jag ju inte fått :).

    Google Analytics bjuder på världskarta och grafer med besökare och sidbläddringar, och en bunt verktyg man kan kika närmare på sina numror. En liten triviagrej jag inte ännu riktigt hittat på vad dumheter jag skulle göra med är exportering av geostatistik. Förutom namn på platser ges nämligen oxå koordinaterna till platsen. Googelkartan är ett självklart val, men vad om man skulle söka up geotaggade bilder på Flickr i stället? Till exempel.

  2. Misstankar och misstankar… jag tyckte att det var tråkigt att när Google Analytics var nere, blev mitt surfande ett oändligt väntande. Inte precis cool det inte.

Comments are closed.