Entiset makasiinit

Pitihän sitä niin monen muun tavoin käydä katsomassa. Tulta ei enää näkynyt kun tulin paikalle siinä vartin yli yhdeksän.

katsottavaa

Mutta savua oli sitäkin enemmän.

savua

Eihän siellä voinut siinä savussa olla ja niinpä olin varttia myöhemmin jo Väinämöisen urheilukentän kohdalla.

savua

Savu liikkui Taka-Töölöön päin.

Published

6 comments

 1. Just tässä on pari päivää kaikki vastaantulijat kiukutelleet, että on niin vaikea hengittää, kun idästä pukkaa metsäpalojen savut kotoisen kevätpölyilman terästykseksi. Ja nyt meillä täällä kotona Espoossa pitää ruveta päivittelemään, miten hengitys vaikeutuu entisestään, kun Helsingin savut tulee tuulen mukana tännekin!

  Spöget oli just matkalla Kaisaniemestä Kamppiin, kun liekit löi kiivaimmillaan. Sattumalta niillä oli kamera mukana, joten meillä on kuvissa lieskoja noiden mahtavien savuefektien lisäksi.

 2. Minäkin olen silmät kutisten ja nenä valuen kärsinyt alkuviikon huonosta ilmasta. Nyt sitten tungin itseni tietoisesti savuun ja silmät kutisevat taas. Ei edes eläin ole näin tyhmä.

  Spöget näpsi ihan siistejä kuvia, kävin tsiigaamassa.

  ps. korjasin sun osoitteen, siinä oli yks a liikaa.

 3. Ne repee huomenna ylpeydestä, kun mä kerron sun maininneen kuvia siisteiksi!

  Kiitos, kun korjasit! Mulla on ollut kaksi kuukautta lähete silmälääkärille näyttöpäätelasien hankkimista varten, mutkun en ole saanut aikaiseksi tilata aikaa, niin kirjoitus sujuu edelleen täysin ungefäärillä!

 4. Voi Skrubu, kuolin nauruun kun luin muutama postaus taaksepäin kommenttisi koskien sanaa “bra”. Engelska mielessä, mutta ruotsi esissä “jätte bra”. Pari sekuntia meni ennen kuin hiffasin, mutta sit repes :D Excellent. Mautonta, mutta sopii meille.

 5. Ei savua ilman tulta. Olisinkin ollut pettynyt, jollei pni kameroineen olisi osunut rikospaikalle vielä, kun tuhka oli lämmintä.

Comments are closed.