Ohjelmavinkkejä, osa 2

Jos MTV3:sen Luova luokka tuntuu jäykemmältä kuin heinäseipään nielaissut betonimöhkäle ja yhtä tuoreelta ja luovalta kuin kuusi vuotta sitten kuollut naapurin mummo, voin suositella skrubun ohjelmavinkkejä. Tällä kertaa on tarjolla hittireality.

Salaiset Ansiot (K-15)
Suomalainen petosreality
Kuinka totista totta voi tositeevee olla ja miten karmaiseviin tilanteisiin ihmiset uskaltavat kameran kanssa mennä? Näitä kysymyksiä ei voi välttää katsoessaan tätä pian ympäri maailmaa kohua herättävää inhorealismin rajoja hätyyttelevää sarjaa, jossa verhohallinnon virkamiehet Foxy Muldberg ja Tauno Skulli narauttavat petollisia verovelvollisia – livetilanteissa, suoraan kameran edessä. Ohjelma tulee nostattamaan kiivaita keskusteluja kaikkialla, missä sitä tullaan näyttämään ja siitä tulee ajan myötä myös todellinen digitv-hitti!

Published

4 comments

  1. Kyllä, Luova Luokka on maailmankaikkeuden huonoin tv-ohjelma. Ohjelma jossa itsensä jalustalle nostaneet ajattelijat eivät ole voineet välttää kiusausta olla esiintymättä tv:ssä, ja puhumassa aiheista joista heillä ei ole juurikaan mitään uutta sanottavaa. Sääliksi käy ohjelman rahoittajia.

    Sen sijaan, sinun ideasi on kehittämisen arvoinen.

  2. Luova luokka voisi kertoa koululaisista, jotka tekevät naapurustossa lumitöitä saadakseen rahaa leirikouluun…

  3. Jos se olisi reality show (lumityö, siis) niin se sopisi hyvin Dina-kanvalle, jossa uusi ylikansallisista tuotantoyhtiöistä riippumaton mediailmaisu elää ei mitenkään hirveän kiinnostavaa elämäänsä.

Comments are closed.