Jäävuori ja Titanic

Tästä pitäisi kirjoittaa fiksummin mutta kuten pni, minullakin on liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa tällä hetkellä joten ei tule kuin muutama linkki ja pari sitaattia.

PEW Internet on laatinut raportin (PDF) amerikkalaisten kotien laajakaistaköytöstä.

Raporttia ja sen kommentoivia kirjoittajia kommentoivalta Nicholas Carrilta löytää hyviä lausahduksia kuten

If people are busy creating their own private reality shows, how much time and interest will they ultimately have for reading newspapers or going to the movies? Self-commoditization is in the end indistinguishable from self-consumption. And narcissism is a very deep well.

ja

Young may be right that “digital self-expression” is an iceberg. But if that’s so, the traditional media business may be the Titanic.

Eli oma nettituotanto vie aikaa pois leffojen ja telkkarin katselulta ja näin ollen rahaa sisältöä tuottavilta yrityksiltä. Mitä, eikö syylinen ollutkaan vain piratismi?

Published

4 comments

  1. Ihan oikeasti pian ajattelu ja varsinkin sen ilmaisu pannaan verolle. Blogisaiteista joutuu maksamaan alvia ja tiesmitä.

  2. Tai sitten leffojen ja telkkariohjelmien pitää parantua suhteessa siihen mitä Joe Average interwebin käyttäjä pystyy julkaisemaan verkossa. Meitä on yhä vaikeampi viihdyttää, mutta pystymme viihdyttämään itseämme helpomin kuin aikasemmin.

  3. Missä vaiheessa tulee telkkariin blogiviihdettä. Siis esim. telkkariversio Blogisanomien tyyppisestä jutusta.

  4. Viikon blogiraportti, blogikatsaus. Hehe… hieno idea. Vaarana on että ohjelmasta tulee yhtä jäykkä ja tylsä kuin esimerkiksi se… mikä se oli, se jossa kilpailtiin internethakutaidoista (haku.net tai jotain?).

Comments are closed.