Big wheel keep on turning

Jos koneistossa iso pyörä ottaa ja nytkähtää jotenkin odottamattomasti voi pienemmät pyörät joskus muuttaa liikeratojaan. Se on osa palapeliä. Liike ei lopu vaikka suunta muuttuu. Tai.. niin… ehkä suunta ei muutu mutta koneisto muuttuu. Tai jotain. Pala. Pelissä.

Rolling, rolling.

Published

12 comments

 1. Eihän tuosta ymmärrä mitään. Mutta eikös energian määrä ole aina vakio, vaikka aine muuttaisi olomuotoaankin, tai vaikka paikkaansa?

 2. Jos saisi saman sudokuna niin ehkä osaisi täyttää aukkopaikkoja joillain tilanteeseen sopivilla latteuksilla. Täytä siis tähän kohtaan itsellesi sopiva positiivinen ja kannustava lausahdus josta sinulle tulee hyvä mieli :

  Ps. Useimmat aloittavat nurkasta tai reunoista jos itse kuva on vielä suttuisen oloinen.

 3. Marjut: Moni on :)

  Pörrö: Täytin tuohon sopivan latteuden, nyt ihmettelen millä monitorista saisi permanent-tussin jäljet pyyhittyä pois.

 4. Voi, älä pyyhi pois. Ajattele miten paljon positiivista vibaa tulee esim. kuvankäsittelyyn kun kaikessa on valmiina kestolatteus jota suorastaan tuotemerkkin voi rinnastaa. “Onko tuossa kuvassa joku tahra? Ei, sehän on latteus!”

 5. Näittekste ton latteuden? Ai ette? Ai niin, sehän onkin vain minun näytölläni. Eiku näytössäni.

 6. Hassua: “näytössä” on sen pinnalla ja “näytöllä” on sen sisässä.

 7. Aina voi myös tummentaa monitorin värejä niin, että latteudet menevät piiloon.

  (hmm… olemmeko keksineet uuden version tinapaperista ja psykoosin esioireista?)

 8. (jos olemme niin voiko siitä kääriä hyvät voitot, vai kannattaako asiasta olla vain hiljaa?)

 9. Ehkäpä tämä loistoidea kannattaisi jakaa kaikkien kanssa, ihan vain koska sissimarkkinointia suositellaan. Täytyypä vaikka kokeilla tätä yleisöön tänään Raparperin blogimiitti-pussika…hvi synttäreillä.

Comments are closed.