Lue meitä kännykällä

Voit asentaa puhelimeesi ohjelman jolla voit lukea meidän tuottamaa uutismateriaalia. Ohjelma on ilmainen mutta sen käytöstä me tietenkin veloitamme. Hinta ei ole korkea, mutta tottahan se kuitenkin tuntuu turhalta.

Tällä ohjelmalla voit myös katsella jonkun meiltä ostamaa mainosta joka löytyy päävalikosta ihan omasta osiostaan. Muista että mainos ei maksa ylimääräistä vaan tulee käyttömaksun maksettuasi kaupan päälle ja samalla myös lisää siirretyn datan määrää. Datasiirrosta operaattorisi veloittaa sinua oman hinnastonsa mukaisesti.

Se että veloitamme sinua siitä että haluat tihrustella uutisia pieneltä ruudulta on kaikkiin muihin, lisämaksuttomiin, vaihtoehtoihin verrattuna tosi hienoa. Saat ilon lukea tuotoksiamme hitaammin ja vaikeakäyttöisemmin maksua vastaan.

Lue ensin tämä hämmentävän pitkä käyttöohje, jossa yritämme selittää sitä kaikkea mikä tietokoneelta palveluamme käytettäessä on normaalia mutta puhelimessasi jotenkin erikoista, ja klikkaa sitten itsesi mobiilitaivaaseen.

Published

4 comments

  1. …emmekä luonnollisesti vastaa ohjelman toimivuudesta tai siitä jos se aiheuttaa jotain ongelmia puhelimeesi. Mikäli ongelmia ilmenee, voit toki soittaa maksulliseen puhelintukeemme.

  2. Jeps. Näinhän se menee. Ilmaista materiaalia kannattaa kaupata maksua vastaan kunhan siihen saa sen sanan “mobiili” eteen. Onneksi kohta kännykätkin pääsevät wlanin kautta nettiin, jossa sitä samaa materiaalia saa selata ilmaiseksi.

    Ai, miksikö Helsingissä ei ole näitä ilmaisia ja julkisia wlaneja? En väitä mitään, mutta on suoranainen ihme, jos tämä ilmiö ei johdu eräiden operaattoreiden ja kaupungin johdon lämpimistä suhteista … no, onneksi asiaan on tulossa muutosta yksityiseltä taholta …

  3. Heh, aihe on läheinen juuri nyt kun mökkiolosuhteissa luen blogeja kännykällä. Saas nähdä kuinka jaksan heinäkuussa…

  4. Itse ruukaan, jos vain on läppäri mukana, käyttää kännykkää modeemina. Yhtä nopeaa (?) kuin kännykällä surffaaminen, mutta käyttöliittymältään ehdottomasti parempi.

Comments are closed.