Pohjoismaista blogipuhetta

Ruotsalaisen blogin Frihetens Vingar isäntä Bengt, joka on jo jonkin aikaa seurannut pohjoismaisia blogeja, käynnisti puhefoorumin nimellä Nordic Blogs Vaestro-palveluun. Ideana on kerätä pohjoismaisia bloggaajia juttelemaan, jakamaan ideoita ja rikastaa kulttuurejamme. Jalo ajatus.

Bengt pyysi että levitän sanaa Suomen blogeihin. Koska idea mielestäni on kiva, ja Vaestro vaikutta jännältä, päätin ryhtyä mainosmieheksi. Joten hopi hopi, kaikki höpöttämään! Kieleksi ehdotetaan yhteispohjoismaisesti englantia, joka saattaa olla oikein hyvä idea tässä tapauksessa.

Vaestro on puhefoorumi jossa ei kirjoiteta viestejä vaan ne äänitetään. Homma toimii Flashin avulla ja mikrofoni on perin tarpeellinen osa laitteistovaatimusta. Homma näyttäisi toimivan oikein mainiosti ainakin Mäkissä. Rekisteröityminen ei ole pakollista.

Päivitys: Linkki puhefoorumiin on korjattu.

Published

3 comments

  1. Pni: Even though i dont understand what your writing exactly. But thanks for mention the voiceforum.

    And lets hope people join in and start communicate..

Comments are closed.