Kirjan kanssa saaressa

Olen aika huono vain olemaan rannalla. Tulee jotenkin rauhaton olo. On kuin olisi pakko tehdä jotain. Siksipä en pidä rantalomista.

Mustasaareen otin mukaan lainastosta hakemani Roddy Dolylen Paddy Clarke ha ha ha:n, på svenska. Ei sekään oikein toiminut. Saari on kiva ja niin on kirjakin. Ympärillä oli paljon tohinaa. En oikein kyennyt keskittymään. Paikallaan istuminen ei tuntunut hyvältä.

Lähdin kävelylle. Tutkiskelin saarta. Katselin kaupunkia ja viereisiä saaria. Join kupin kahvia ja söin pullan. Luin hiukan lisää. Bumerangin muotoinen pilvi peitti auringon. Vain kerran tosin. Se ei palannut takaisin. Minä palasin takaisin Taivallahteen.

Astelin Meritallin terassille ja jatkoin lukemista. Se oli jotenkin parempi paikka pelkkään olemiseen. Kun aurinko katosi pilvien taa siirryin kaupan kautta kotiin.

Pääsin hiukan yli puolen välin. Kirjaa siis. Se on mukavaa luettavaa. Nyt taivaalla ei näy juuri pilveäkään. Taidan kuitenkin jatkaa lukemista sisätiloissa.

Hki

Published

2 comments

  1. Minulla on sama kirja luvussa, tosin på engelska. Olen jossain sivun 120 paikkeilla, ja se on tosiaan ihan mukavaa luettavaa.

  2. På engelska olin ajatellut sen lukea, mutta eipä sitä juuri silloin ollut biblioteekissä.

Comments are closed.