Epitafi laskurille

26.4.1999 – 26.8.2006

Seitsemän vuotta ja neljä kuukautta. Puolen tunnin tarkkuudella. Niin pitkään portfolioni etusivua mittasi vanha Extreme tracking. Tänään sen käyttö loppui.

Portfolion etusivu ei koskaan ole ollut valtaisan suosittu. Koko laskurin toiminta-ajan kumulatiivinen lukema on 19420 uniikkia kävijää. Parhaimmillaan siellä on käynyt 185 päivässä, mutta seitsemän vuoden keskiarvo on kuitenkin vain seitsemän. Huippulukemat ovat tämän vuoden toukokuulta jolloin portfolioni ilmestyi Pingstaten linkkilistalle.

Seitsemän vuoden aikana käytetyin selain on ollut IE5, mutta IE6 on vain 0,6 prosentin päässä. Netscape 6 on kolmosena ja NN4 neljäntenä. Toisaalta, Firefox näkyi vanhassa Extremessä nimenomaan NN6:na.

Samalla kun vanhan laskurin käyttö loppui, vaihdoin uudempaan versioon joka osaa erotella selaintiedoissaan esimerkiksi Firefoxin muista sukunsa jäsenistä.

Jossain vaiheessa pitäisi vielä uudistaa portfoliokin, ehkä silloin siellä kävisi enemmän jengiä.

Published