Terveisiä jäniksen selästä

Aikonut kirjoittaa. Jäänyt tekemättä. Minne lie aika menee; viikot vilistää. Nyt sataa. Jospa tänään summaisin suurimmat. Hengittäisin hetken.

Skrubuun on päädytty monenlaisilla hauilla. Pornoa, kuvia ja musiikkivideoita on etsitty, mutta myös digibokseja, haltijakirjoitusta, koordinaatteja ja AD:n toimenkuvaa. Kestosuosikkina on aina vaan testi Which Extremity of the World Are You?.

Syyskuun Top 1000 hakutermin joukosta poimittua:

  • mikä on ad / mikä on blogi / mikä on bugi? / mikä on retro?
  • ensimmäinen suomessa myyty datsun 100 a
  • eturauhasen jäädyttäminen
  • artattackjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • för att se dvd film på bärbar dator vad behöver jag / jag kan inte koppla min bärbara till tv / kan inte spela in på dvd med television / koppla ihop video digitalbox / överföring från digibox / bygga ut dreamboxen / bästa programmet tv datorn / download program spela in det som händer.

Syyskuun hittikirjoitus skrubussa lienee ollut Taidesupermarket Pikasso, hakusanatilastojen mukaan ainakin. Noin 7 % hakijoista on hakenut sitä.

Se on myös Google Analyticsinkin mukaan suosituin blogijuttu (jää kuitenkin etusivun, Ruisrock ja Praha -kuvien varjoon). Sitä on luettu keskimäärin noin kahden puolen minuutin ajan kerrallaan.

Muita suosittuja ovat olleet nörttijuttu ja kamerajuttu.

Aika hauska tuo Analytics. Tottahan sitä jo kerran vähän moitin, mutta kun Kalamukissa oli linkki Dashalytics widgettiin niin päätin kokeilla. En kadu.

Olen myös ottanut käyttöön FeedBurner plugin (löytyi myös Kalamukista). Nyt tiedän hiukan enemmän skrubun RSS-syötteen lukijoista. Ainakin moniko tilaa ja millä lukee.

Plugeista vielä. Skrubussa on nyt käytössä jostain (kun en vain muista mistä) löytämäni Shaun Inmanin Widon’t.

Mitäs muuta?

Olen laittanut Bloggerissa toimineen Hittegodsbyrån ovelle lapun, mutta jatkan linkkien keräämistä deliciousekseen (löytyy blogilistalta nimellä hittegodsbyrån). Se on niin paljon kätevämpi tapa kerätä linkkejä ja tägittää ne. Pysynee varmaan myös paremmin pystyssä kuin Blogger.

Helsinki.fi aukesi. En oikein ymmärrä mitä uudenlaista siinä on. En jaksa ruotia sitä nyt. Petyin kuitenkin. Odotin jotain enemmän.

MC Schizo-J kokoaa syysseminaaria.

Netvibes päivittyi ja vaikuttaa entistäkin paremmalta. Très bon!

Swana ehtikin jo kirjoittaa ihmisistä jotka maksavat parikymmentä euroa siitä ilosta että voivat pitää juttuklubia. Pakkoko se on tulla Tavastialle pitämään miesten marttakerhoa keikan ajaksi?

Alle 25 tilaajan blogit -meemi on hyvä. En osallistu, mutta käyn kyllä katselemassa mitä ovat listanneet.

Sami kirjoitti coCommentista. Olen tuota joskus katsellut (kun PA:ltä sen joskus löysin), sittemmin unohtanut. Nyt taas muistin. Pitääpä yrittää saada tuo skrubuunkin.

Sitten vielä pitäisi kekkasta Viikkovitonen huomiseksi.

Huhhuh.

Published

2 comments

Comments are closed.