Liian innovatiivinen

Hämmentävää. Beckin uusi levy ei pääse brittilistoille. Syynä on taiteilijan itsensä suunnittelema innovatiivinen kansiratkaisu joka aiheuttaa liian suuren kilpailuedun. Näin päätti listojen päättävä elin OCC.

Häh? Mitä sillä on väliä markkinoidaanko levyä liioittelulla, huijauksilla tai mielenkiintoisella kannella. Eihän Toolin uusintakaan julistettu pannaan, vaikka kansi stereokuvineen onkin yksi parhaimmista pitkään aikaan.

Minä en ymmärrä musiikkibisnestä. Joko se on vain täysin epäloogista tai sitten ihan vain yksinkertaisesti epärehellistä.

Vaikka en pahemmin välitäkään Beckin musiikista, täytyy tunnustaa että voisin ihan vaan kannatuksen vuoksi hankkia levyn (olen varmaan joutunut jonkun pirullisen markkinointisuunnitelman pauloihin), jos se ei siis ole viallinen tuote.

Hupsis: Julkaisin aluksi väärän version tekstistä, nyt se on korjattu. Silly me.

Päivitys: Flickrissä on kuvia kannesta (via).

Published