På Milenka igår

bloggarmöte på Milenka

Tror inte det är någon idé att länka till precis alla som var på bloggträffen igår (det skulle bli en alltför lång lista), trots att sällskapet var, som vanligt, mycket angenämt. Däremot är det kanske intressantare att länka till de jag träffade nu för första gången. Eller åtminstone tror jag att det är första gången… kan inte alltid komma ihåg vem jag träffat och vem inte.

Hej på er Viive (inkl. Kylskåpspoesi), Helen, Eufemia, Sami, Hurina och Kriisi.

Och så hörde jag att åtminstone Kervå fanns på plats, fast för mig verkade han osynlig (men på något sätt lyckades han ta en bild på min rygg) och Junakohtaus, som jag såg men aldrig talade med.

Har jag glömt någon? Det är fullt möjligt. Vi var så många där. Träffade nog antagligen inte alla.

Liknar jag Sedis?

Published

14 comments

 1. Vau! Mahtava kuvakollaasi. Pitänee ensi kerralla olla hamaan tappiin asti, nyt piti väistyä takavasemmalle ennen puoltayötä.

 2. Kuvakollaasi on kieltämättä mahtava!

  Och ja, du liknar Sedis, inte SÅ mycket men…

  Nästa gång utan kläder, eller hur?

 3. Sami O: Kuvakollaasit tehdään aina tappia edeltävästä kuvamateriaalista, jälkeisistä ajoista harvemmin näkee kuvamateriaalia. Ne vaan on koettava itse.

  Veera: Inspis tuli tuosta keskellä näkyvästä anonyymibloggaajasta.

  Marinadi: “inte SÅ mycket men…” kanske det är något i intelligensen som får vissa män att se ut på ett visst sätt? Utan kläder, OM det är tillräckligt varmt.

 4. Oj fin bild faktiskt!

  Egentligen såg vi varandra första gången redan för ett år sedan i Manala, men det var någon anna också som sa, att han/hon inte först kände igen mig.

 5. Liknar jag Sedis?

  Ja, om man kan tro på en som såg er igår. (Jag kommenterade att Sedis har gåt ner i vikt och fick till svar att han numera liknar pni.)

 6. Viive: Jeps, dikter blir det. Kanske vi träffas någon dag igen, och jag har något vettigare att säga.

  Nikke: Tack.

  Kriisi: Är det så?! D’oh! Lite genant. Nästa gång måste du säga: “Det är jag, Kriisi, du har träffat mig många gånger tidigare”.

  Sun äitis: Han har faktiskt blivit av med en hel del kroppshydda, märkte jag igår. Men han har fortfarande runda brillor. Vi är inte helt lika :)

 7. Oliko toi keskimimmi susta Muchaa? Mietin sitä koko illan mutta jäi kysymättä. Hieno kooste illasta.

 8. Men det sku ju va för lätt. Nästa gång ska ja komma med svart hår som Turisti eller liknande. :-)

 9. Raisa: Hiukanhan siitä tuli mieleen Mucha.

  Kriisi: Ökad svårighetsgrad alltså. Okej.

Comments are closed.