Do nerds dream of electric bunnies?

SkrubupupuJotain mielenkiintoistahan niissä on.

Nabaztag, ranskalainen WLAN-pupu. Viestintälaite ja teknolelu. Tällainen muutti skrubun toimitukseen pari viikkoa sitten. Tunnistaa nimekseen Skrubupupu. Tehtävänään on mm. toimia herätyskellona ja informoida kun joku kommentoi kuviani Flickrissä. Osaa varmaan muutakin, pitää seurata mihin kaikkeen pystyy.

Kaveri ehdotti akvaariokaloja paremmaksi vaihtoehdoksi. Vastasin etteivät ne pysyisi hengissä. Sanoin suosivani synteettisiä eläimiä. Tuli ihan Philip K. Dick -fiilis.

Published

6 comments

  1. Yllättäen Verkkokauppa kuuluu kalleimpien joukkoon (90 senttiä kalliimpi kuin esim. Skannossa tai Kiasman putiikissa). Halvin on hinta löytyy Pixmaniasta: 101 e + postimaksu (alk. alkaen 10,20).

  2. Onko Pixmania mainettaan YHTÄÄN parempi? Itse en uskaltaisi ostaa sieltä edes tyhjiä levyjä. Verkkokaupan hinnat eivät ihan aina ole kilpailukykyisiä, se on totta, mutta heidän valikoima ja palvelunopeus saa minut ainakin asiakkaaksi sinne.

  3. Ei mitään havaintoa Pixmaniasta. Itse hankin pupuni Skannosta. Ajattelin, että jos tulee ongelmia, on helpompaa roudata jänö kauppaan, kuin pakata ja postittaa se jonnekin ranskanmaalle.

Comments are closed.