Ärsyttävä WP bugi

Ärsyttävä bugi WordPressissä, johon en mäkki + Firefox käyttäjänä ole törmännyt, mutta joka tuli vastaan äsken IE:llä.

Kun lisää kuvan kirjoitukseen, päättää WP lisätä img-tagiin korkeusmääritteen, vaikka yrittäisi lisätä kuvaa alkuperäisessä koossa. Tuloksena on siis pieni kuva joka koodilla pakotetaan pieneksi. Ei hyvä.

Toinekin bugi siinä on: titleen ei tule lainausmerkkejä (alt=vaakakuva1.gif). Ei hyvä tämäkään.

Tutkittuani asiaa maailmanlaajuisessa pornoverkossa, tulin siihen tulokseen että bugi ilmestyi kun versio 2.0 julkaistiin, mutta tuntuu roikkuvan mukana vielä uusimmassakin versiossa (2.0.5). Asiasta on keskusteluja ja jokunen häkkikin on tarjottu, mutta ongelmaa ei ole siis vieläkään korjattu.

Grr.

Itselläni tämä bugi ei siis manfestoidu. Eikä korkeusmääritteen poistaminen tai lainausmerkkien lisääminen minulle olisi mikään iso ongelma, lähinnä ärsyttävä feature.

Mutta ne raukat jotka eivät oikein edes osaa tietokonetta käyttää, saati sitten ymmärrä HTML:stä mitään, ovat ihan sekaisin. Heidän puolestaan tässä harmittaa. Yritä nyt siinä sitten selittää miten WordPress on hyvä ja kätevä.

Linkkejä:
[resolved] Image uploading WP 2.0
Image Upload tool inserts thumbnail size only?

Published

4 comments

  1. Kas, jäi kiiressä linkittämättä. Tuossa on nyt pari josta käy ilmi mistä on kyse.

  2. WordPress.com:in WYSIWYG-editori on samoin muuttunut kummaksi: Korostuskuvakkeet tuottavat em:n ja strong:in sijaam span-elementtejä style-attribuuteilla, eikä merkintää edes pääse muokkaamaan raaka-HTML:na. Johtavatkohan jäljet samalle sylttyehtaalle.

Comments are closed.