8 comments

  1. Totta, linkki siihen löytyy tuosta linkittämästäni jutusta. Oli kiire lounaalle, siksipä linkitin tuohon Electronistaan.

  2. Etkä linkittänyt siihen? Pitääkö tässä nyt ihan omin pikku kätösin lähteä juttua hakemaan?

  3. Nomutta, tämähän on ihan hyväksyttävää mainosta. Onhan kyseessä uutinen.

  4. Mielenkiintoista. Jos M$ maksaa yhden taalan Universalille, niin sitten niiden pitäisi varmaan maksaa toinen Sony/BMG:lle, puolen taalaa Warnerille ja toinen EMI:lle, sekä runsas yksi taala kaikille indie-labeleille jaettavaksi (http://en.wikipedia.org/wiki/World_music_market). Sen lisäksi siis että kun iTMS:stä imppaa kappaleen niin kilahtaa biisin omistajalle (eli levy-yhtiölle) reilu annos, josta omistaja maksaa ehkä hieman myös artistille. Ja sama varmasti tapahtuu kun muistakin laillisista levykaupoista, niin verkossa kuin oikeissakin, musiikkia hankitaan.

    Mutta ehkä minä en vain ymmärrä Universal-miestä.

Comments are closed.