Suomen selitys, Finlands förklaring

Valtionvarainministerimme arvelee että alkoholiveron nostaminen onnistuu paremmin ensi vaalikauden alkupuolella.

Niin. Näin arvelen minäkin. Jotenkin tuntuu siltä, että se joka nostaa alkoholiveroa alle puoli vuotta ennen vaaleja kokee vaalitappion. Siksipä on loogista että alkoholivero nousee aikaisintaan ensi vaalikauden alussa. Oli se virallinen selitys sitten mikä vaan.

Seuraavat eduskuntavaalit toimitetaan 18.3.2007.

Published

1 comment

  1. Tämä on mielestäni ns perseestä, eli se, että vaalien ajankohta vaikuttaa valtakunnan asioiden hoitoon. Jos on jotain mitä pitää päättää, se olisi päätettävä, ja sitten mietitään seuraavaa asiaa. Koen vastuuttomana siirtää asioita vaalien yli, etenkin jos asialla jota siirretään, uskotaan olevan vaikutusta vaalimenestykseen.

Comments are closed.