Koulutusta

Asiakaspalvelukoulutusta on ehdotettu. Ja siihen reagoitu.

– Olen tehnyt 26 vuotta tätä työtä. Kyllä minä osaan jo asiakaspalvelun.

Asenne on tuntuisi olevan kohdallaan. Mitäpä sitä kouluttamaan sellaista jonka jo osaa. Ehkä kuitenkin olisi siis parempi tarjota stressinhallintakoulutusta?

Ylen aikaisen uutiset: Helsingin bussikuskit koulunpenkille?

Published

1 comment

  1. Asiakaspalveluasenteessa en ole puutteita kokenut, mutta tänään jäin miettimään, ettei maahanmuuttajien ja muiden ulkopaikkakuntalaisten palkkaamisessa bussikuskinpukille ole ehkä otettu ihan kaikkia näkökohtia huomioon. Harhailin näet Rautatientorilla epävarmana siitä, mikä lukemattomista busseista kulkisi sopivaa ulosajotietä, minä kun en urbaanina tunne kuin ratikkareitit. Oli jo kiirekin. Menin kysymään yhdeltä bussikuskeista. Hän tuijotti minua naama ystävällisen ymmyrkäisenä. En ole varma, eikö hän ymmärtänyt suomeksi esittämääni kysymystä vai eikö hän vain tiennyt, missä on Mäkelänkatu.

    Huono homma joka tapauksessa, bussikuskille, oli kummin hyvänsä.

Comments are closed.