Viikkovitonen 51 -06

parkkivitonenKolmas adventtikynttilä on saanut eilen palaa kahden aikasemman seurassa jättäen neljännen yksikseen odottelemaan ensi sunnuntaita. Joulu on ovela, toteaa Viikkovitonen, neljäs adventtihan on samalla aatto. Siksipä tällä kertaa siitä siis viis.

  1. Mikä olisi mielestäsi sinulle se paras joululahja?
  2. Entä mikä on se se lahja jonka (/ne lahjat jotka) tulet oikeasti saamaan?
  3. Mikä antamistasi lahjoista tulee aiheuttamaan suurimman tunteenpurkauksen saajassaan?
  4. Tuleeko joulupöytään perinteiset kinkku + laatikot vai jotain vaihtoehtoista?
  5. Vaan mitäs luulet, tuleeko joulusta valkoinen vai musta?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published