Ihan haircuttia vaan

…ja sitten on näitä tällaisia aamuja.

Kelloradio napsahtaa soimaan. Herään. Ei mitään jälkeä tavallisesta, tälle meneillään olevalle pimeälle vuodenajalle tyypillisestä überväsymyksestä. On vain mukava maata sängyssä kuuntelemassa radiosta soivaa hyvää musiikkia.

Korjaan peiton asentoa ja miellyttävä lämpö valtaa kaikki raajat. Mmm, ihanaa. Vähän ajan kuluttua kännykkä aloittaa herätyksensä. Torkkutoiminto. Mutta ei ole mitään torkkua, olenhan jo hereillä. Outo, mutta oikein mukava tunne. Hämmentävää tavallaan. Tämä ei ole mitä olisin odottanut eilisen jälkeen.

Nousen. Aika siirtyä suihkun kautta töihin. Kerrankin oikein hyvissä ajoin. Kiva, ajattelen, voi lähteä töistä ajoissa: onhan perjantai ja illalla taas menoa. Ehtii hyvin kaupankin kautta.

Herätän läppärin, onko tullut postia? Blogikommentti. Käyn vastaamassa.

[Kuvitelkaa tähän kliseinen ääniefekti: vinyylisoittimesta lähtevä raapiva ääni kun neulaa liikutetaan pitkin levyn pintaa yli ääniraidan. Kriiiks.]

Skrubun viimeisimmät kommentit sivun oikeassa laidassa heittävät ruudulle erroria. Tietokantavirhe. Voi ei. Taas? Hetken kuluttua myös oikean laidan POP 10 -lista on täynnä erroria. Syke nousee.

Varovasti kokeilen josko voisin tehdä kannasta kopion. Ei onnistu. Laitan sähköpostia palveluntarjoajalle ja piilotan virheviestit näkyviltä.

Kai se on joku tasapaino elämässä. Jos yksi asia menee hyvin, toinen sitten ei. Mutta koska olo on hyvä, päätän olla murehtimatta. Jos jotain tapahtuu, se tapahtuu. On aika zen-olo. Suihku lämmittää yön kangistamat nivelet. Syke laskee. Pian olenkin jo valmiina lähtemään työtä kohti.

Ei sadetta, ei tuulta. Linjabiili ajallaan pysäkillä ja siinä hyvin tilaa. Ei häiritseviä ääniä. Ei liian kirkkaita valoja. Onnistunut aamu jatkuu.

Töissä mukava tieto erään projektin edistymisestä, kahvia ja yllätykseksi maukas pieni keksi. Nam. Palveluntarjoajaltakin tuli viesti. Olivat korjanneet virheensä ja skrubu toimii taas hyvin. Vaara ohi.

Jos olisin perusnegatiivinen pelkäisin että taivas putoaa niskaan tänään jossain vaiheessa. Mutta enhän ole, joten olen vain hyvällä tuulella.

Ehkä tänään kannattaisi täyttää lotto.

Published

1 comment

  1. Loppuun saakka kuvittelin mainitsevasi sitten vielä että viimeisenä sammutat uudelleen sen torkkukytkimen ja heräät oikeasti.

    Hienoa silti tuo on noinkin. Oikeastaan hienompaa.

Comments are closed.