Konehuoneen uusin vitkain

Mitä blogista etsitään? Löytyykö mitään? Käyttääkö kukaan hakua yleensäkään? Ei mitään hajua, WordPress kun ei hiiskukaan asiasta. Tiedottomuus on lisännyt tuskaa niin konehuoneessa kuin myös suunnittelupöydän ympärillä, kallista erikoiskahvia nautiskelevassa henkilökunnassa.

Mutta nyt tuska hellittää. Skrubuun on asennettu Search Meter -plugi, hakujen seuraamiseksi.

Published

2 comments

  1. Kiitti kilkevinkistä, pitihän tuollainen pultata uusiin raameihin. Vanhassa Movable Typessä tuo hakujen seuranta oli peräti vakiovaruste ja kyllä sitä ihmiset näyttivät satunnaisen tasaisesti käyttävän.

  2. Juu eipä kestä. Huomasin sinulla olevan jonkun laskurin jutuille (katsottu xxx kertaa). Onko se Views Counter, sama jonka otin itselleni käyttöön, vaikka toistaiseksi pidänkin luvut piilossa :)

Comments are closed.